Potrebujeme - 15000 EUR
Aktuálny stav k 27. 2. 2024 - 8773EUR

UPDATE 😊: 

V týchto mesiacoch nás čaká sťahovanie Misijného domu Karola Wojtylu v Košiciach. Vďaka dobrote majiteľov a susedov nás nájdete na rovnakej adrese o poschodie nižšie. Pozvanie na kávu☕ , modlitbu 🙏 či priateľský rozhovor 💗 na Rosnú 20 platí aj naďalej.

ĎAKUJEME za každý jeden váš dar a podporu, ktorú zasielate na na pokrytie nájmu Misijného domu v KE a na nájom a vybavenie Kawe-čka v BA. Budeme aj naďalej vďační za akúkoľvek pomoc.

💝.

Priatelia, kamaráti, sympatizanti a podporovatelia,

v týchto dňoch sme sa dozvedeli, že priestory Misijného domu Karola Wojtylu v Košiciach, ktoré máme v podnájme a doteraz nám slúžili ako zázemie pre naše spoločenstvo, budeme musieť pravdepodobne v najbližších mesiacoch opustiť.

Majitelia, ktorí nám láskavo poskytovali celé poschodie len za symbolické nájomné, nám ponúkli riešenie zameniť priestory v rámci domu za byt s malou rozlohou. My však hľadáme väčší priestor, nie iba kanceláriu, kde by sme spolu s vami mohli aj naďalej budovať KULTÚRU LÁSKY a ŽIVOTA pri spoločnej modlitbe, rozhovoroch, dobrej káve a domácej pizzi či pri filmových večeroch. Miesto, kde budete môcť prísť, zostať na pár dní a načerpať nové sily.

Ak by ste o nejakých pekných, cenovo dostupných priestoroch v Košiciach vedeli, ozvite sa nám, prosím!

Ďalšou výzvou je pre nás ZARIADENIE nášho KaWe centra v Bratislave. Radi by sme aj z priestorov v historickom centre mesta – na Svoradove, ktoré sme Božou prozreteľnosťou získali do prenájmu, vytvorili príjemný domov pre vás všetkých. Priestor je veľmi pekne zrekonštruovaný, preto bude potrebné nakúpiť iba vkusný nábytok, nech sa tam všetci naozaj cítime ako doma 😊. S vašou pomocou by sme radi kúpili veľký rozkladací stôl, stoličky, pohovku, kreslá, kancelársky stôl, tlačiareň, sporák, chladničku, kuchynské vybavenie a bytové doplnky.

Pomôžete nám, prosím?

Chceme vás veľmi pekne poprosiť o vašu FINANČNÚ POMOC – v akejkoľvek výške.

Finančné náklady na 3 mesiace nájmu priestorov v Košiciach a v Bratislave + vybavenie bratislavského KaWe-čka odhadujeme na 15 000 Eur. Vďaka súčasným darcom vieme z tejto sumy pokryť 3 000 Eur.

Pomôžete nám aj tým, že nás nakontaktujete na ľudí alebo firmy, ktoré môžu a chcú podporiť dobré dielo. Radi sa s nimi osobne stretneme a predstavíme našu misiu. Tiež nám veľmi pomôže, ak túto prosbu o finančnú pomoc posuniete vašim kamarátom a známym 💝.

Za vašu podporu ĎAKUJEME!

Sme si istí, že spoločná modlitba dokáže zázraky, preto budeme vďační, ak sa k nám pridáte. Zapojme aj svojich rodinných príslušníkov, zvlášť chorých a starších, z ktorých mnohí majú dar silnej modlitby 😇🙏.

Priatelia, ste pre nás jasným dôkazom, že dielo Karola Wojtylu má zmysel, a že spoločnými silami sa jeho posolstvo o krásnej láske môže šíriť a meniť životy ľudí k lepšiemu.

Vďaka za akúkoľvek vašu pomoc 🎁.

S láskou v modlitbe za vás,

Tím MŠKW

PS1: Pokiaľ bola činnosť Misijnej školy Karola Wojtylu aj pre váš osobný život prínosom, budeme vďační, ak nám pomôžete. Nech sa Karolovo posolstvo o kráse lásky a sexuality podľa Božieho plánu môže šíriť aj k druhým. ĎAKUJEME. Číslo účtu: SK37 8330 0000 0000 1981 0513 (VS 1234)

PS2: Srdečná vďaka patrí vám, ktorí ste Misijnú školu Karola Wojtylu v minulosti podporili, alebo stále podporujete finančne i modlitbou! Ste neoddeliteľnou súčasťou diela. 💌

Číslo účtu: SK37 8330 0000 0000 1981 0513

(VS 1234)

ĎAKUJEME 🎁